Banaanipannukakut | Valio
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

suomalainen, jälkiruoka, vähälaktoosinen, salaatti, aamiainen / välipala

Banaanipannukakut | Valio

4 annosta

 

Kahden tilanteen banaanipannukakut. Herkutteluhetkeen tarjoile pannukakkujen kanssa mansikoita ja kinuskikermavaahtoa. Aamupalaksi pannukakut maistuvat jogurtin ja granolan kanssa. Löydät tämän ja monta muuta Valion reseptiä myös osoitteesta valio.fi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    banaania
  • 1 kpl
    banaania
  • 1 prk
    (200 g) Valio Luomu™ maitorahkaa
  • 1 pkt
    luomu kananmunia
  • 0.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 tl
    leivinjauhetta
  • 0.5 tl
    kardemummaa
  • Valio Luomu™ voita
  • Herkuttelutarjoiluun
  • 250 g
    mansikoita
  • 1 kpl
    banaani
  • 1 prk
    (2,5 dl) Valio kinuskikermaa
  • Aamupalalle
  • puoli purkkia (à 400 g) Valio turkkilaista luomujogurttia
  • 1 dl
    granolaa
  • 1 dl
    mustikoita
 

Ohjeet

1. Muussaa banaani haarukalla. Parhaat letut valmistuvat hiukan tummentuneista banaaneista.

2. Vatkaa banaanin joukkoon rahka, munat (2kpl) ja jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe sekä kardemumma.

3. Paista lettupannulla voissa 8 paksua pannukakkua.

Herkutteluun

Tarjoile pannukakkujen kanssa banaaniviipaleita, tuoreita mansikoita ja vaahdotettua kinuskikermaa.

Aamupalalle

Tarjoile pannukakkujen kanssa maustamatonta jogurttia, granolaa sekä mustikoita.