Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
10
4
Osuvuus
89%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää sikaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
1 rklöljyä
-
1 rklöljyä
-
1 prktomaattimurskaa
-
1 dlkuivaa valkoviiniä tai vettä
-
2 tlpaprikajauhetta
-
2sipulia
-
2valkosipulin kynttä
-
2paprikaa
-
100 gherkkusieniä
-
100 gsavukinkkua
-
500 gbroilerin rintafileitä
-
1 dlkivettömiä oliiveja
-
0.5 tlsuolaa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Paloittele broilerin rintafileet kolmeen osaan. Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja ruskista broilerinpalat. Mausta ja siirrä odottamaan. Lisää öljyä pannulle tarvittaessa. Paista sipulit ja valkosipulit kevyesti. Lisää paprikat ja tomaattimurska. Jätä hautumaan. Suikaloi kinkku ja viipaloi herkkusienet. Lisää kinkku, herkkusienet ja vesi tai viini pannulle. Nosta myös broilerinpalat pannulle tai siirrä ruoka pataan jos tarpeen. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää oliivit ennen tarjoilua. Ruokalehti 0505
© SOK viestintä ja julkaisut