Afrikkalainen jauhelihakuskus
Tykkäämiset
4 3
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Afrikkalainen jauhelihakuskus

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    (vähärasvaista) jauhelihaa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    porkkana
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 tl
    jeeraa eli juustokuminaa
  • 0.2 tl
    kanelia
  • 0.8 dl
    rusinoita
  • 0.8 dl
    neljän hedelmän mehua
  • 0.5 dl
    vettä
  • 100 g
    pakastepapuja
  • 1 tl
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 0
    kuskusta
  • 0
    maustamatonta jogurttia
  • 0
    tuoretta korianteria halutessasi
 

Ohjeet

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta noin minuuttia. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.