AFTER EIGHT -juustokakku
Tykkäämiset
15 5
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

AFTER EIGHT -juustokakku

12 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 200 g
    Digestive -keksejä
  • 75 g
    sulatettua voita
  • 2 rkl
    kaakaojauhetta
  • 400 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 2.5 dl
    Crème Fraîchea
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 rkl
    vaniljasokeria
  • 100 g
    tummaa suklaata (vähintään 70 %)
  • 12 palaa
    AFTER EIGHT -suklaata
  • 3 kpl
    munia
 

Ohjeet

Sekoita Digestive -keksit ja kaakaojauhe monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Painele massa irtoreunavuokaan. Paista uunissa 175 asteessa 5 minuuttia. Sulata suklaa ja AFTER EIGHT palat mikroaaltouunissa (pienellä teholla) tai vesihauteessa. Sekoita tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja Crème Fraîche kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa. Sekoita munat yksitellen joukkoon ja lisää lopuksi sulatettu suklaa. Kaada seos vuokaan ja paista noin 125 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes kakku on kiinteä ja kaunis. Anna kakun jäähtyä ja tarjoile jääkaappikylmänä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA