Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, alkuruoka, välipala, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa

Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

2:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 60 g
    pekonia suikaleina
  • 1
    pieni punasipuli
  • 2
    kypsää pihvitomaattia
  • 10
    basilikanlehteä
  • 0.8 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5
    vihreää paprikaa
  • 0.5
    punaista paprikaa
  • 4.5
    valkosipulinkynttä
  • 50 g
    emmentaljuustoa pieninä paloina
  • 0.3
    hiivaleipää annospalapaloiksi leikattuna
 

Ohjeet

Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.