Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, helppo, pannulla, munaton, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa

Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

2:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0.8 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5
    punaista paprikaa
  • 0.3 kpl
    hiivaleipää annospalaoiksi leikattuna
  • 4.5 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 60 g
    pekonia suikaleina
  • 1
    pieni punasipuli
  • 10 kpl
    basilikanlehtiä
  • 50 g
    emmentaljuustoa pieninä paloina
  • 2
    kypsää pihvitomaattia
  • 0.5
    vihreää paprikaa
 

Ohjeet

Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.