Anjovissilakat
Tykkäämiset
19 30
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa

Anjovissilakat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 rkl
    tillisilppua
  • 600 g
    silakkafileitä
  • 4 rkl
    tomaattipyreetä
  • 80 g
    anjovisfileitä
 

Ohjeet

Valuta anjovisfileet ja säästä niiden liemi. Leikkaa anjovisfileet pitkittäin kahtia. Laita anjovikset silakkafileiden päälle ja taita silakkafileet kiinni niin, että anjovikset jäävät silakkafileiden sisään. Siirrä kalat voideltuun uunivuokaan. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja lisää seokseen 2 rkl anjovisten lientä. Kaada seos uunivuokaan kalojen päälle ja paista 200 °C:n lämpötilassa 30 minuuttia. Tarjoa anjovissilakat keitettyjen perunoiden kanssa.