Appelsiini-pistaasipähkinärahka
Tykkäämiset
5 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääsiäisherkut

Appelsiini-pistaasipähkinärahka

4:lle hengelle

 

Pistaasia, appelsiinia ja hunajaa. Maitorahkasta ja vaniljajogurtista syntyy helposti herkullinen jälkiruoka. Kokoa appelsiini-pistaasipähkinärahkan ainekset suoraan tarjoilumaljoihin. Koristele pähkinöillä.

Lisää

Ainesosat

  • 2 dl
    pistaasipähkinöitä
  • 2
    appelsiinia
  • 0.5 dl
    hunajaa
  • 1 rkl
    (hienonnettua minttua)
  • 1 prk
    (250 g) maitorahkaa
  • 1 prk
    (200 g) vaniljajogurttia
  • 0.5 dl
    tomusokeria
  • Koristeeksi
  • 0
    pähkinöitä
 

Ohjeet

Kuori ja rouhi pähkinät. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Sekoita appelsiinit ja niistä valunut mehu, hunaja ja halutessasi minttu. Sekoita toisessa kulhossa rahka, jogurtti ja sokeri. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain appelsiiniseosta, pähkinöitä ja rahka-jogurttiseosta. Koristele pähkinöillä.