Appelsiinijuustokakku
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Appelsiinijuustokakku

12 annosta

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 100 g
    Valio voita
  • 1 dl
    sokeria
  • 1
    muna
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    kaakaojauhetta
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • Täyte
  • 2 prk
    Valio maitorahkaa
  • 2 rasiaa
    Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa
  • 2 dl
    sokeria
  • 5
    munaa
 

Ohjeet

Aloita juustokakun valmistaminen vaahdottamalla pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi.

Pohjusta leivinpaperilla halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Voitele vuoan reunat. Taputtele kakkutaikina vuoan pohjalle ja reunoille jauhotetulla kädellä. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Yhdistä kulhossa kaikki kakun täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n. 3 min, kunnes se on tasaista ja kuohkeaa. Kaada täyte taikinapohjalle.

Paista juustokakku 175 asteessa uunin alimmalla tasolla kypsäksi, 50 - 60 min. Peitä kakku paiston puolivälissä leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta.

VINKKI

* Voit halutessasi korvata maitotuotteet laktoosittomilla vastaavilla tuotteilla.

* Juustokakkua ei suositella pakastettavaksi.