Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
7
5
Osuvuus
88%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, vaikea, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
1appelsiini viipaleina
-
0.5 dlappelsiinimehua
-
600 glohta
-
0.2 tlmusta- tai rosepippuria
-
0.5 tlsuolaa
- Kastike:
-
0pippuria
-
1 tlsokeria
-
2 dlkermaviiliä
-
0.5appelsiininmehu
-
0.5appelsiinin kuori
-
0suolaa
Ohjeet
Valmista kastike. Pese appelsiini kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta kuori ja purista mehu. Sekoita kermaviiliin appelsiinin mehu ja kuori sekä pippuri, suola ja sokeri. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Kuori ja viipaloi appelsiini. Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia. Lisää appelsiiniviipaleet kalan päälle paistamisen puolivälissä. Tarjoile kastikkeen, kasvisten ja perunoiden kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut