Aprikoosi-mascarponeveneet
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_heinakuun_reseptit, sisältää sokeria, italialainen, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, munaton, gluteeniton, uuniruoka

Aprikoosi-mascarponeveneet

4 annosta

 

Kesäinen, pehmeän juustoinen jälkiruoka valmistuu grillissä tai uunissa parissa kymmenessä minuutissa.

Lisää

Ainesosat

  • 8 kpl
    aprikoosia
  • 1 paketti
    (250 g) mascarponejuustoa
  • 1 rkl
    sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 2 dl
    vadelmia
  • 1.5 dl
    pistaasipähkinöitä
  • 0.5 dl
    juoksevaa hunajaa
 

Ohjeet

Halkaise aprikoosit ja poista kivi. Grillaa aprikooseja tai paista pannulla leikkuupinta alaspäin muutama minuutti, kunnes pinta hieman tummuu.

Yhdistä juusto, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Lusikoi 2 rkl mascarponea aprikoosin päälle ja paina vadelmat pinnalle. Laita aprikoosit grilli- tai uunivuokaan. Grillaa keskilämmöllä kannen alla tai paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Kuori ja hienonna pistaasipähkinät. Viimeistele aprikoosit hunajalla ja pistaasilla.