Aprikoosi-pekonitortut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, rasvainen, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, Pohjoismaat, sisältää viljaa, jälkiruoka, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, suolaiset leivonaiset, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Aprikoosi-pekonitortut

10 kappaletta

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    lehtitaikinalevyjä
  • 1 prk
    (300 g) aprikoosimarmeladia
  • 1 paketti
    (170 g) pekonia
 

Ohjeet

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.