Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
14
4
Osuvuus
93%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keittämällä, pannulla, tulinen, jauheliha, liha, keitto, klassikko, keskitaso, munaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa
Ainesosat
-
400 gjauhelihaa
-
400 gperunoita
-
1sipuli
-
1 llihalientä
-
3 rkltomaattisosetta
-
150 gporkkanaa
-
100 glanttua
-
100 g(kevyt) sulatejuustoa
-
0pala purjoa
-
0mustapippuria
-
0tarvittaessa suolaa
-
0hienonnettua persiljaa
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli, kuori porkkanat, lanttu ja perunat ja leikkaa ne suikaleiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha kattilassa ilman rasvaa. Lisää sipuli ja kypsennä vielä hetki. Sekoita joukkoon tomaattisose ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat ja lantut ja keitä 10?15 minuuttia. Lisää perunat ja kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Sekoita joukkoon juusto nokareina sekä purjorenkaat. Kuumenna ja tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.
© SOK viestintä ja julkaisut