Arjen jauhelihakeitto
Tykkäämiset
8 4
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, pannulla, tulinen, jauheliha, liha, keitto, klassikko, keskitaso, munaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Arjen jauhelihakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    jauhelihaa
  • 400 g
    perunoita
  • 1
    sipuli
  • 1 l
    lihalientä
  • 3 rkl
    tomaattisosetta
  • 150 g
    porkkanaa
  • 100 g
    lanttua
  • 100 g
    (kevyt) sulatejuustoa
  • 0
    pala purjoa
  • 0
    mustapippuria
  • 0
    tarvittaessa suolaa
  • 0
    hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli, kuori porkkanat, lanttu ja perunat ja leikkaa ne suikaleiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha kattilassa ilman rasvaa. Lisää sipuli ja kypsennä vielä hetki. Sekoita joukkoon tomaattisose ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat ja lantut ja keitä 10?15 minuuttia. Lisää perunat ja kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Sekoita joukkoon juusto nokareina sekä purjorenkaat. Kuumenna ja tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA