Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, grillaamalla, tulinen, kalaa, keskitaso, gluteeniton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä

Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl
    öljyä
  • 600 g
    lohifileetä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Aura-pähkinätahna
  • 2 rkl
    silputtua persiljaa
  • 1 prk
    (125 g) pehmeää sinihomejuustoa (Aura)
  • 1 dl
    rouhittuja saksanpähkinöitä
 

Ohjeet

Leikkaa lohi 4?6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin. Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin. Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.