AURA punasipulipasta
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, pasta

AURA punasipulipasta

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 pak
    Valio AURA® juustoa
  • 320 g
    spagettia
  • 1 pak
    ilmakuivattua kinkkua
  • 2
    punasipulia
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 3 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 tl
    sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl
    pastan keitinvettä
 

Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen n. 1 dl.

Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.

Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.

Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.

Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, AURA sekä valutettu pasta. Sekoita nopeasti.

Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.