Aurinkoinen broileribravuuri
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Aurinkoinen broileribravuuri

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    Torino Ruis -pastaa
  • 300 g
    hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 2 tl
    soijakastiketta
  • 3 dl
    vettä
  • 0.5 prk
    Sunnuntai Maustamaton Rahkavalmistetta
  • 0.5 tl
    currya
  • 1.5 l
    vettä
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 tlk
    ananaspaloja (227 g)
  • 1 dl
    ruohosipulia hienonnettuna
  • 1
    punainen paprika
  • 0.5 dl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 1
    iso sipuli (100 g)
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pastaa 6 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprika kuutioiksi. Hienonna sipuli ja kuullota se Keiju Juoksevassa kasarissa. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista kevyesti. Lisää curry ruskistamisen aikana.

Lisää paprikakuutiot. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, liemikuutio ja ananaspalojen mehu. Keitä hiljalleen 3-5 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää soijakastike, ananaspalat ja tuorejuusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää ruohosipuli ja sekoita nostellen sen verran, että pasta maustuu tasaisesti. Tarjoa heti.