Aurinkoinen juustosalaatti
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, kasvisruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Aurinkoinen juustosalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    kypsytettyä kovaa juustoa
  • 1 rkl
    appelsiinimehua
  • 1 rkl
    valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 0.8 rkl
    hunajaa
  • 3 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1.5 l
    vettä
  • 1.5 rkl
    auringonkukan siemeniä
  • 100 g
    vihreitä viinirypäleitä
  • 100 g
    jäävuorisalaattia
  • 50 g
    kurkkua
  • 0.5
    keltainen paprika
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 8 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

Vuole juusto juustohöylällä ohuiksi siivuiksi.

Puolita viinirypäleet. Suikaloi salaatti, paprika ja kurkku.

Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, viinirypäleet, paprika, kurkku ja juusto. Ripottele pinnalle siemenet.