Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Avaruuskaalirieskat ja korianterikastike
16 kappaletta

” Joko tunnet romanescon? Kuin avaruudesta tupsahtaneen hauskan kukkakaalin. Näissä tacomaustetuissa kanarieskoissa on romanescon lisäksi myös kikherneitä, fetajuustoa ja pirteää korianterikastiketta.
Ainesosat
-
1 kpl(noin 600 g) romanesco-kaali
-
1 kplsipuli
-
1 kplvalkosipulinkynsi
-
1 rasia(300 g) maustamattomia broilerinsuikaleita
-
3 rklöljyä
-
2 rkltomaattipyreetä
-
2 rkltacomausteseosta
-
1 tloreganoa
-
1 prk(400/240 g) kikherneitä
-
1.5 dlvettä
- Korianterikastike
-
1 kplruukku korianteria
-
1 kpllimen mehu
-
2 dlmaustamatonta jogurttia
-
1 tljauhettua korianteria
-
0.5 tlsuolaa
- Lisäksi
-
16 kplpientä rieskaa (esim. Vaasan Lapin rieskaset)
-
1 paketti(200 g) fetajuustoa
Ohjeet
Pilko kaali suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
Kuumenna 2 rkl öljyä isolla paistinpannulla. Ruskista broilerisuikaleita 5 minuuttia. Siirrä broilerisuikaleet pois pannulta, lisää pannulle 1 rkl öljyä ja ruskista sipuleita ja romanescopaloja 5 minuuttia. Laita broilerisuikaleet takaisin pannulle, lisää tomaattipyree ja mausteet. Sekoita 1 dl vettä joukkoon ja kiehauta. Valuta kikherneet siivilässä. Lisää ne pannulle ja hauduta 10 minuuttia, tai kunnes neste keittyy kasaan. Jos romanescopalat eivät ehdi kypsyä, lisää tilkka vettä ja hauduta 5 minuuttia lisää.
Hienonna kastikkeen korianteri ja purista limen mehu. Sekoita ne kastikkeen muiden ainesten kanssa.
Lämmitä rieskat mikrossa tai uunissa. Lusikoi broileri-romanescotäytettä rieskoille ja murenna fetaa päälle. Lusikoi kastiketta täytteelle ja taita. Tee hauska esillepano laittamalla kastikekulho ison tarjoilulautasen keskelle ja rieskat vieri viereen kastikkeen ympärille.
© SOK