Avaruuskaalirieskat ja korianterikastike
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_tammikuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, pääruoka, leivonnaiset, muut

Avaruuskaalirieskat ja korianterikastike

16 kappaletta

 

Joko tunnet romanescon? Kuin avaruudesta tupsahtaneen hauskan kukkakaalin. Näissä tacomaustetuissa kanarieskoissa on romanescon lisäksi myös kikherneitä, fetajuustoa ja pirteää korianterikastiketta.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    (noin 600 g) romanesco-kaali
  • 1 kpl
    sipuli
  • 1 kpl
    valkosipulinkynsi
  • 1 rasia
    (300 g) maustamattomia broilerinsuikaleita
  • 3 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 rkl
    tacomausteseosta
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 prk
    (400/240 g) kikherneitä
  • 1.5 dl
    vettä
  • Korianterikastike
  • 1 kpl
    ruukku korianteria
  • 1 kpl
    limen mehu
  • 2 dl
    maustamatonta jogurttia
  • 1 tl
    jauhettua korianteria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 16 kpl
    pientä rieskaa (esim. Vaasan Lapin rieskaset)
  • 1 paketti
    (200 g) fetajuustoa
 

Ohjeet

Pilko kaali suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna 2 rkl öljyä isolla paistinpannulla. Ruskista broilerisuikaleita 5 minuuttia. Siirrä broilerisuikaleet pois pannulta, lisää pannulle 1 rkl öljyä ja ruskista sipuleita ja romanescopaloja 5 minuuttia. Laita broilerisuikaleet takaisin pannulle, lisää tomaattipyree ja mausteet. Sekoita 1 dl vettä joukkoon ja kiehauta. Valuta kikherneet siivilässä. Lisää ne pannulle ja hauduta 10 minuuttia, tai kunnes neste keittyy kasaan. Jos romanescopalat eivät ehdi kypsyä, lisää tilkka vettä ja hauduta 5 minuuttia lisää.

Hienonna kastikkeen korianteri ja purista limen mehu. Sekoita ne kastikkeen muiden ainesten kanssa.

Lämmitä rieskat mikrossa tai uunissa. Lusikoi broileri-romanescotäytettä rieskoille ja murenna fetaa päälle. Lusikoi kastiketta täytteelle ja taita. Tee hauska esillepano laittamalla kastikekulho ison tarjoilulautasen keskelle ja rieskat vieri viereen kastikkeen ympärille.