Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
6
4
Osuvuus
89%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, munaton, kasvisruoka, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia, sisältää maitoa
Ainesosat
-
0suolaa ja rouhittua mustapippuria
-
1kanaliemikuutio
-
1 rklrypsiöljyä
-
1 pussi(180 g) pakastekatkarapuja
-
2limetin mehua
-
2valkosipulinkynttä
-
3avokadoa
-
4 dlvettä
-
1 prk(150 g) ranskankermaa
Ohjeet
Sulata katkaravut ja valuta neste pois. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra lusikalla hedelmälihat kuorista. Pirskota avokadopalojen päälle yhden limetin mehu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon valkosipulit. Lisää kattilaan avokadot ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon ranskankerma ja soseuta keitto tasaiseksi. Purista keiton joukkoon limetin mehu. Kuumenna keitto ja tarjoile katkarapujen kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut