Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 kynsivalkosipuli
-
0.5 kplchili
-
1 kpllime
-
2 kplavokado
-
1 lorausoliiviöljyä
-
1 dlbasilikan lehtiä
-
1 dlkorianteria tai lehtipersiljaa
-
30 gpecorinoa
-
30 gparmesaanijuustoa
-
500 gspagettia
-
mustapippuria
-
suola
Ohjeet
Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan pöytään. Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, isot valkosipulipalat eivät ilahduta ketään ja chili, laita ne kulhoon. Purista limetin mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutio avokado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste. Pistä homma sekaisin lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton. Keitä spagetti al dente en koskaan keitä pastaa pussissa suositeltua aikaa, noin 80 % siitä riittää, ylikypsä pasta on yksinkertaisesti pahaa hyvin suolatussa vedessä tämä on yksi lempiaiheistani – pastaveden tulee olla niin hyvin suolattua, että se maistuu merivedelle, ota tilkka lusikkaan ja maista. Suolattomassa vedessä keitetty pasta on – jos mahdollista – pahempaa kuin ylikypsä pasta, ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä. Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen kimppuun. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.