Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
Tykkäämiset
157 31
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pasta, nopea, pääruoka, helppo, sisältää viljaa, kasvisruoka, sisältää gluteenia, sisältää valkosipulia, tulinen, sisältää vehnää, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Avokadopasta à la Alexander Gullichsen

4:lle hengelle
Nopea
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1 kynsi
    valkosipuli
  • 0.5 kpl
    chili
  • 1 kpl
    lime
  • 2 kpl
    avokado
  • suola
  • 1 loraus
    oliiviöljyä
  • 1 dl
    basilikan lehtiä
  • 1 dl
    korianteria tai lehtipersiljaa
  • 30 g
    pecorinoa
  • 30 g
    parmesaanijuustoa
  • 500 g
    spagettia
  • mustapippuria
 

Ohjeet

Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan pöytään. Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, isot valkosipulipalat eivät ilahduta ketään ja chili, laita ne kulhoon. Purista limetin mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutio avokado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste. Pistä homma sekaisin lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton. Keitä spagetti al dente en koskaan keitä pastaa pussissa suositeltua aikaa, noin 80 % siitä riittää, ylikypsä pasta on yksinkertaisesti pahaa hyvin suolatussa vedessä tämä on yksi lempiaiheistani – pastaveden tulee olla niin hyvin suolattua, että se maistuu merivedelle, ota tilkka lusikkaan ja maista. Suolattomassa vedessä keitetty pasta on – jos mahdollista – pahempaa kuin ylikypsä pasta, ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä. Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen kimppuun. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA