Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
42
22
Osuvuus
98%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa
Ainesosat
-
5 dlvettä
-
2.5 dlpitkäjyväistä riisiä
-
3 rklFlora Culinessea
-
200 gkatkarapuja
-
0.5 tlcayennepippuria
-
1 kplsipulia
-
1 kplKnorr Kalaliemikuutioita
-
1 prksimpukoita
Ohjeet
Kuori ja paloittele sipuli. Kuullota sipuli ja riisi rasvassa padan pohjalla. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia. Valuta riisin kypsyessä katkaravut ja simpukat. Lisää pakastekasvikset ja hauduta vielä hetki. Sekoita joukkoon katkaravut ja simpukat. Mausta cayennepippurilla. Tarjoa kuumana. Idea! Risoton voi tarjota myös jäähdytettynä äyriäissalaattina. Tarjoa äyriäissalaatin kanssa vaaleaa leipää.
© Unilever 2010