Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
0nokare voita
-
0parmesaanijuustoraastetta
-
5 dlkalalientä
-
1pieni (salotti)sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 rkloliiviöljyä
-
1 rklmargariinia tai voita
-
2 dlrisottoriisiä
-
2 dlkuivaa valkoviiniä
-
200 gkatkarapuja ja simpukoita (pakaste tai säilyke) tai pakasteäyriäissekoitusta
-
0suolaa
Ohjeet
1. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Kuumenna öljy ja voi kattilassa ja kuullota sipulit. 2. Lisää riisit ja kuumenna, kunnes muuttuvat lasimaisiksi. 3. Lisää lientä ja viiniä pienissä erissä ja anna nesteen lisäysten välillä imeytyä riisiin. Kypsennä hyvällä lämmöllä. Risottoriisi kypsyy noin 18 minuutissa ja se saa jäädä kiinteäksi. 4. Sekoita joukkoon sulaneet äyriäiset. 5. Lisää parmesaanijuustoraaste. 6. Tarkista maku ja kuumenna kiehuvaksi. Voit vielä lisätä risottoon nokareen voita ja nestettä, jos rakenne tuntuu liian kiinteältä.
© SOK viestintä ja julkaisut