Banaani-raejuustoletut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, sisältää munaa, gluteeniton, aamiainen / välipala

Banaani-raejuustoletut

18 kappaletta

 

Rikasta banaaniletut raejuustolla ja kaurahiutaleilla.

Lisää

Ainesosat

  • 2 kpl
    banaani
  • 2 kpl
    kananmuna
  • 1 prk
    raejuusto
  • 1 dl
    kaurahiutale
  • 1 rkl
    rypsiöljy
  • 0.5 tl
    suola
  • Lisäksi
  • öljyä tai margariinia
  • marjoja tai hedelmiä
 

Ohjeet

1. Kuori ja paloittele banaanit kulhoon. Riko munat joukkoon. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Lisää joukkoon raejuusto, kaurahiutaleet, öljy ja suola. Sekoita puuhaarukalla. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

2. Laita lettupannun koloihin noin ½ tl rasvaa. Kuumenna pannua ensin täydellä teholla hetki, lisää koloihin runsas ruokalusikallinen taikinaa ja laske lieden lämpöä. Paista 4–5 minuuttia, käännä ja paista 3 minuuttia. Paista loput letut samoin. Tarjoa marjojen tai hedelmien kera.

Pilkkuletut

Sekoita taikinaan puoli desiä kuivattuja karpaloita tai rusinoita.

Suklaaletut

Lisää taikinaan kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta.

Mausteletut

Mausta taikina teelusikallisella kardemummaa tai kanelia.