Banaanikakku
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Banaanikakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 3.8 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 dl
    siirappi
  • 3 kpl
    kananmunaa
  • 200 g
    Flora leivontamargariinia
  • 0.5 tl
    neilikkaa
  • 0.5 tl
    inkivääriä
  • 0.5 tl
    muskottipähkinää
  • 4 rkl
    Flora Culinessea
  • 1.5 dl
    ranskankermaa
  • 1.5 tl
    kanelia
  • 1.5 tl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    kanelia
  • 3 kpl
    banaania
  • 0.5 dl
    fariinisokeria
 

Ohjeet

Vatkaa rasva, sokeri ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan hyvin sekoittaen. Lisää ranskankerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Voitele tasapohjaisen kakkuvuoan reunat ja pohja reilulla rasvakerroksella. Ripottele fariinisokeri-kanelisekoitus vuoan pohjalle. Leikkaa kuoritut banaanit pitkittäin halki ja asettele viipaleet vuokaan leikkauspinta fariini-kaneliseosta vasten. Kaada taikina vuokaan. Paista 180 °C:n lämpötilassa noin 1 tunti. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä tarjoiluvadille. Tarjoa kakku vaahdoksi vatkatun Flora Vanillan kanssa.