Blinien täytteet
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää sitrusta, venäläinen, sisältää kalaa, sisältää maitoa, välipala, lisäkkeet, alkuruoka, leivänpäälliset, muut

Blinien täytteet

5 annosta

 

Valmista blinien täytteet jääkaappiin tekeytymään vähintään puoli tuntia ennen kuin aloitat blinien paistamisen.

Lisää

Ainesosat

  • Mätitäyte
  • 100 g
    kirjolohenmätiä (pakaste)
  • 1 kpl
    pieni sipuli
  • 1 prk
    (120 g) smetanaa
  • 0.2 tl
    (¼ tl) mustapippuria
  • 0.2 tl
    (¼ tl) suolaa
  • Savukalamousse
  • 400 g
    lämminsavustettua kirjolohta
  • 1 rkl
    tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl
    sitruunanmehua
  • 1 prk
    (150 g) ranskankermaa
  • 0.5 prk
    (à 65 g) kapriksia
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • Katkaraputäyte
  • 1 prk
    (180 g) katkarapuja
  • 1 rkl
    tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl
    basilikaa hienonnettuna
  • 1 prk
    (200 g) raejuustoa
  • 0.5 prk
    (à 150 g) ranskankermaa
  • 0.2 tl
    (¼ tl) mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Porotäyte
  • 1 paketti
    (100 g) poron kylmäsavupaistia (leikkele)
  • 2 rkl
    persiljaa hienonnettuna
  • 0.5 tl
    piparjuuritahnaa
  • 1 prk
    kermaviiliä
  • 0.2 tl
    (¼ tl) suolaa
  • Tarjoa lisäksi
  • 5 kpl
    maustekurkkua
  • 5 kpl
    punajuurta mausteliemessä
  • 1 kpl
    punasipuli hienonnettuna
  • 0.5 prk
    (à 65 g) kapriksia
  • 1 prk
    (120 g) smetanaa
  • 0.5 dl
    tilliä hienonnettuna
 

Ohjeet

Poista kalasta tarvittaessa ruodot ja nahka. Hienonna kala ja tilli kulhoon. Lisää muut aineet ja sekoita. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.

Leikkaa poroleikkeleet pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja. Sekoita kaikki aineet keskenään. Siirrä jääkaappiin tekeytymään vähintään 30 minuutiksi.