Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Blinit 1
Tykkäämiset
8 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, keskitaso, pannulla, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Blinit 1

35:lle hengelle
Keskitaso

 

Herkulliset venäläiset blinit tarjoillaan voisulan kera tai erilaisilla täytteillä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    tattarijauhoja
  • 20 g
    hiivaa
  • 2 dl
    kermaviiliä
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2
    kananmunaa
  • 4 dl
    maitoa
  • 1 tl
    suolaa
  • Paistamiseen:
  • 0
    margariinia
  • Mätilajitelma:
  • 1
    punasipuli
  • 150 g
    smetanaa
  • 0.5
    ruukku salaattia
  • 100 g
    kirjolohenmätiä
  • 100 g
    siianmätiä
  • 100 g
    muikunmätiä
 

Ohjeet

Lämmitä maito ja kermaviili kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Vatkaa sekaan tattari- ja vehnäjauhot. Anna seoksen käydä lämpimässä paikassa noin 3 tuntia. Jos paistat blinit myöhemmin, nosta taikina jääkaappiin, jossa voit pitää sitä vaikka seuraavaan päivään saakka. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset kestäväksi vaahdoksi. Lisää blinitaikinaan keltuaiset, suola ja lopuksi valkuaisvaahto. Paista taikinasta blini- tai ohukaispannulla rasvassa miedolla lämmöllä paksuhkoja blinejä. Tarjoile blinien kanssa erilaisia mätejä, punasipulia ja smetanaa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA