Borssikeitto
Tykkäämiset
18 24
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, helppo, keittämällä, pannulla, keitto, makkarat, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Borssikeitto

4:lle hengelle
Helppo

 

Maukas venäläinen borssikeitto valmistuu helposti punajuurista ja maustuu smetanalla.

Lisää

Ainesosat

  • 0
    selleriä (50 g)
  • 5
    maustepippuria
  • 300 g
    punajuurta
  • 300 g
    keräkaalia
  • 1
    porkkana
  • 1 rkl
    etikkaa
  • 1
    sipuli
  • 1 l
    lihalientä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    tomaattisosetta
  • 200 g
    nakkeja
  • 1
    laakerinlehti
  • 1 tl
    suolaa
  • Tarjoiluun
  • 0
    smetanaa tai ranskankermaa
 

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret, porkkana ja selleri erikseen karkeaksi raasteeksi. Valuta punajuurien joukkoon etikka ja sekoita hyvin. Kuori ja leikkaa sipuli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuullota pannulla kasvissuikaleita kuumassa öljyssä ja sekoita joukkoon tomaattisose. Nosta kasvikset kattilaan ja lisää samalla lihaliemi sekä mausteet. Anna keiton kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 1/2 ?1 tuntia. Anna keiton vielä hieman aikaa hautua kannen alla ennen tarjoilua. Lisää keittoon pannulla kevyesti ruskistetut nakit sekä hienonnettu persilja. Tarjoile keitto smetanan tai ranskankerman kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA