Bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto
Tykkäämiset
26 12
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

keitto, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta

Bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    vettä
  • 2 kpl
    laakerinlehteä
  • 2 dl
    valkoviiniä
  • 150 g
    katkarapuja
  • 0.5 kg
    kirjolohifileetä
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 4 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 500 g
    Bertolli Pecorino &valkosipuli tomaattikastiketta
  • 0.1 g
    sahramia
  • 1 kpl
    Knorr Kalaliemikuutioita
  • 1 tl
    valkopippuria
  • 1 kpl
    fenkolia
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    timjamia
  • 1 rkl
    sokeri
  • 1 prk
    simpukoita
 

Ohjeet

Mittaa pastakastike, vesi, liemikuutio, laakerinlehdet, kokonaiset pippurit ja kuutioitu fenkoli ja sipuli kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää lohikuutiot, mausteet, valkoviini ja sokeri. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Lisää säilykesimpukat, katkaravut, hienonnetut valkosipulinkynnet ja purjoviipaleet. Hauduta 5 minuuttia. Tarjoa keitto höyryävän kuumana rapeakuorisen leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA