Broileri-kasvisgumbo
Tykkäämiset
6 2
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, uuniruoka, pataruoka

Broileri-kasvisgumbo

8 annosta

 

Hartaasti haudutettu gumbo on kokonainen ateria yhdessä padassa.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    perunoita
  • 300 g
    bataattia
  • 2 kpl
    sipulia
  • 5 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    varsisellerin vartta
  • 1 kpl
    paprika
  • 1 kg
    broilerin koipireisipaloja
  • 250 g
    mausteista makkaraa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1.5
    chiliä
  • 4.5
    kanalientä
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 0.5 dl
    balsamicoa
  • 2 tl
    timjamia
  • 2 tl
    juustokuminaa
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 tl
    (savu)paprikaa
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja lohko perunat ja bataatti. Kuori sipulit ja valkosipulit. Paloittele sipuli, selleri ja paprika. Hienonna valkosipulit. Laita kasvikset pataan odottamaan.

Leikkaa koipireisipalat 3–4 osaan. Viipaloi makkarat. Ruskista broileri ja makkara öljyssä paistinpannulla. Siirrä pataan kasvisten joukkoon.

Mittaa kanaliemi, tomaattimurska, balsamico ja mausteet pannulle. Kuumenna ja kaada liemi pataan.

Peitä pata kannella tai foliolla. Kypsennä gumboa 225-asteisessa uunissa 30 minuuttia, laske lämpö 175 asteeseen ja hauduta 1 tunti. Poista kansi, nosta lämpö 225 asteeseen ja anna padan ruskistua.