Broileria espanjalaiseen tapaan
Tykkäämiset
10 4
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää sikaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Broileria espanjalaiseen tapaan

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1 dl
    kuivaa valkoviiniä tai vettä
  • 2 tl
    paprikajauhetta
  • 2
    sipulia
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2
    paprikaa
  • 100 g
    herkkusieniä
  • 100 g
    savukinkkua
  • 500 g
    broilerin rintafileitä
  • 1 dl
    kivettömiä oliiveja
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele broilerin rintafileet kolmeen osaan. Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja ruskista broilerinpalat. Mausta ja siirrä odottamaan. Lisää öljyä pannulle tarvittaessa. Paista sipulit ja valkosipulit kevyesti. Lisää paprikat ja tomaattimurska. Jätä hautumaan. Suikaloi kinkku ja viipaloi herkkusienet. Lisää kinkku, herkkusienet ja vesi tai viini pannulle. Nosta myös broilerinpalat pannulle tai siirrä ruoka pataan jos tarpeen. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää oliivit ennen tarjoilua. Ruokalehti 0505