Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    kanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia
  • 1
    punainen paprika
  • 1 prk
    (312/175 g) mandariinia
  • 2
    sipulia
  • 2 tl
    paprikajauhetta
  • 2 rkl
    suurustetta ruskeille kastikkeille
  • 3
    broilerin rintafileetä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 4 dl
    vettä
  • 1.5 dl
    siemenettömiä viinirypäleitä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan. Kuumenna rasva pannulla ja paista broilerin fileet kullanruskeiksi. Lisää sipulit ja paista kevyesti, kunnes sipulit pehmenevät. Mausta ja lisää vesi sekä kanafondi tai liemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi se. Lisää se kastikkeeseen ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta kastike suurusteella. Valuta mandariinit ja lisää ne yhdessä pestyjen viinirypäleiden kanssa kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile ruoka riisin kanssa.