Broileria punaviinissä
Tykkäämiset
77 28
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pataruoka, tulinen, kana, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Broileria punaviinissä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 5 viipaletta
    pekonia
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1
    iso sipuli
  • 1 rasia
    (200 g) herkkusieniä
  • 1
    laakerinlehti
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 tl
    timjamia
  • 3
    marinoitua broilerin rintaleikettä
  • 4 dl
    punaviiniä
  • 4 dl
    kanalientä
  • 0
    tuoretta persiljaa
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele marinadi leikkeistä juoksevalla vedellä. Kuivaa leikkeet talouspaperilla. Pyörittele leikkeet jauhoissa ja ruskista öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta broilerit uunivuokaan tai -pataan. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulikynnet. Pilko sienet ja kuullota ne öljyssä pannulla sipulien kanssa. Lisää pannulle viini ja anna kiehahtaa. Kaada seos broilerin päälle. Lisää pataan laakerinlehti, timjami ja pekonit. Kaada päälle kanaliemi ja anna padan hautua 150-asteisessa uunissa noin tunti. Ripotelle pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.