Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0.5sitruunan mehu
-
0.5 tlvalkopippuria
-
4broilerin rintafilettä
-
0.5 tlsuolaa
- Ruskistamiseen:
-
1kana- tai yrttiliemikuutio, esim. Valkosipuli tai persiljakuutio
-
1.5 rkltuoretta rakuunaa
-
2 rklvoita tai margariinia
-
2 dlvettä
-
2 dlkuivaa valkoviiniä
- Lisäksi:
-
1.8 dlranskankermaa
-
2keltuaista
-
1.5 rklmakeaa sinappia
Ohjeet
Levitä broilerinfileet leivinpaperille eteesi ja mausta huolella joka puolelta. Lämmitä fileet huoneenlämpöisiksi, ruskista ne sitten 2-3 kerrallaan paistinpannussa ja nosta siitä pataan tai kattilaan.
Lisää pataan pannun huuhdeliemi eli pannussa kiehautettu 1 dl vettä, valkoviini ja murennettu liemikuutio. Hauduta fileitä liemessä välillä käännellen miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi silputtu rakuuna. Nosta fileet tarjoiluastiaan.
Sekoita keltuaisiin kerma ja sinappi. Nosta pata levyltä ja vatkaa seos haudutusliemeen. Älä keitä enää, vain kuumenna sekoittaen ja kaada kastike broilerifileiden päälle. Tarjoa heti perunasoseen tai riisin sekä kasvisten kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut