Broilerilasagnette
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, munaton, alkuruokia ja klassikoita, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Broilerilasagnette

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva -rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
  • juustoraastetta (pinnalle)
  • 5 dl
    maitoa
  • 400 g
    broilerin jauhelihaa
  • 1 tl
    currya
  • 1 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1 ps
    herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
  • 0.3 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.8 tl
    basilikaa
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 4 dl
    vettä
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Ruskista jauheliha paistokasarissa tai kattilassa. Sekoita joukkoon curry ja vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito, kasvikset ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.

Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.