Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
2.5 dlFlora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
-
3 rklFlora Culinessea
-
3 rklFlora Culinessea
-
0.5 tlvalkopippuria
-
4 kplvalkosipulinkynttä
-
1 kplbataattia
-
1 kplKnorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
-
1 dlvettä
-
2 kplsipulia
-
2 kplperunaa
-
2 tlcurrya
-
4 kplKariniemen Kananpojan rintafileetä
-
1 tlmustapippuria
-
1 tlsuolaa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Kuori bataatit, perunat ja sipulit. Kuutioi perunat noin 1x1 cm kuutioiksi, bataatit noin 2x2 kuutioiksi, hienonna sipulit. Kuumenna kasarissa Culinessea. Lisää perunakuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää sipulit ja bataatit jatka paistamista noin 5 min. Lisää curry sekä mustapippuria. Kaada päälle Flora ruoka, KNORR FOND DU CHEF ja sekoita hyvin joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä n 20 min kunnes bataatti on pehmeää. Lisää suolaa. Bataatin hautuessa kypsäksi, kuumenna paistinpannu melko kuumaksi. Lisää pannulle rasvaa ja kokonaiset valkosipulin kynnet. Ruskista valkosipulinkynsiä hetki. Laske paistinpannun lämpöä ja Paista broilerinfileet kypsiksi paistinpannulla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Laita muhennosta lautasen keskelle keoksi ja leikkaa broilerinfilee viistoon päälle. Nosta kaikille yksi valkosipulin kynsi. Tarjoa raikkaan salaattiin kanssa.
© Unilever 2010