Broilerinfileet valkosipuli-bataattimuhennoksella
Tykkäämiset
82 18
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Broilerinfileet valkosipuli-bataattimuhennoksella

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2.5 dl
    Flora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
  • 3 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 4 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    bataattia
  • 1 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
  • 1 dl
    vettä
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    perunaa
  • 2 tl
    currya
  • 4 kpl
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori bataatit, perunat ja sipulit. Kuutioi perunat noin 1x1 cm kuutioiksi, bataatit noin 2x2 kuutioiksi, hienonna sipulit. Kuumenna kasarissa Culinessea. Lisää perunakuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää sipulit ja bataatit jatka paistamista noin 5 min. Lisää curry sekä mustapippuria. Kaada päälle Flora ruoka, KNORR FOND DU CHEF ja sekoita hyvin joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä n 20 min kunnes bataatti on pehmeää. Lisää suolaa. Bataatin hautuessa kypsäksi, kuumenna paistinpannu melko kuumaksi. Lisää pannulle rasvaa ja kokonaiset valkosipulin kynnet. Ruskista valkosipulinkynsiä hetki. Laske paistinpannun lämpöä ja Paista broilerinfileet kypsiksi paistinpannulla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Laita muhennosta lautasen keskelle keoksi ja leikkaa broilerinfilee viistoon päälle. Nosta kaikille yksi valkosipulin kynsi. Tarjoa raikkaan salaattiin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA