Broilerinkoivet ja keltainen uuniriisi
Tykkäämiset
7 2
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kana, keskitaso, laktoositon, maidoton, sisältää gluteenia, sisältää pähkinöitä, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Broilerinkoivet ja keltainen uuniriisi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 900 g
    maustamattomia broilerin koipi-reisipaloja
  • Maustekastike:
  • 1 rkl
    sambal oelek -chilitahnaa
  • 1
    murskattu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    öljyä
  • 4 rkl
    hunaja-dijonsinappia
  • Keltainen uuniriisi:
  • 5 dl
    vettä
  • 1 tl
    currya
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 2.5 dl
    jasmiiniriisiä
  • 250 g
    pakastevihannessekoitusta
 

Ohjeet

Valmistele riisi. Kaada uunivuokaan riisi, curry ja jäiset pakastevihannekset. Murenna päälle liemikuutio ja kaada päälle kiehuva vesi. Nosta riisivuoka 200-asteiseen uuniin. Leikkaa koipien alapuolelta ylimääräiset nahkat pois. Nosta koivet toiseen uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä koipia ensin 15 minuuttia. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Nosta broilerivuoka uunista ja valele pintoihin tasaisesti maustekastike. Jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia. Nosta vuoat uunista ja peitä broilerit foliolla. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.