Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
2
1
Osuvuus
75%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, kana, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
0oliiviöljyä paistamiseen
-
5ohutta broilerin fileeleikettä
-
0suolaa
- Gremolataseos:
-
1.5valkosipulin kynttä
-
3 rklhienonnettua persiljaa
-
0.5sitruunan raastettu kuori
Ohjeet
Sirottele lihoille kevyesti suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään persiljasilppu, kuoriraaste ja murskatut valkosipulit. Paista fileitä pannussa öljyssä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kypsät fileet pannusta ja levitä pinnalle persiljaseosta. Tarjoa pinaattirisoton kanssa. Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä mietoa kanalientä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon pakastepinaattia ja raastettua parmesaania.
© SOK viestintä ja julkaisut