Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
71
19
Osuvuus
98%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kana, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
300 gparsakaalia
-
0.3 tlcayennepippuria
-
2 kplsipulia
-
3 dlananasmehua
-
2 rkloliiviöljyä
-
2 tlkurkumaa
-
2 rklVehnäjauhoja
-
2 tlpiparjuuritahnaa
-
4 kplKariniemen Kananpojan rintafileetä
-
2.5 dlCrème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
-
0.8 tlsuolaa
Ohjeet
Puolita rintafileet pituussuunnassa ja lohko sipulit. Kuumenna öljy ja kurkuma paistokasarissa. Lisää cayennepippuri, broilerin rintafilepalat ja sipulilohkot ja ruskista ne kevyesti. Ripottele pinnalle vehnäjauho ja paista vielä hetki. Kaada joukkoon ananasmehu ja kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta kannen noin 15 minuuttia. Lisää Creme Bonjour Cuisine, parsakaalipalat, piparjuuritahna ja suola. Jatka hauduttamista vielä 10 minuuttia. Tarjoa broileripannu keitetyn basmatiriisin ja salaatin kanssa.
© Unilever 2010