Broileripannu
Tykkäämiset
70 19
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Broileripannu

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    parsakaalia
  • 0.3 tl
    cayennepippuria
  • 2 kpl
    sipulia
  • 3 dl
    ananasmehua
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 tl
    kurkumaa
  • 2 rkl
    Vehnäjauhoja
  • 2 tl
    piparjuuritahnaa
  • 4 kpl
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Puolita rintafileet pituussuunnassa ja lohko sipulit. Kuumenna öljy ja kurkuma paistokasarissa. Lisää cayennepippuri, broilerin rintafilepalat ja sipulilohkot ja ruskista ne kevyesti. Ripottele pinnalle vehnäjauho ja paista vielä hetki. Kaada joukkoon ananasmehu ja kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta kannen noin 15 minuuttia. Lisää Creme Bonjour Cuisine, parsakaalipalat, piparjuuritahna ja suola. Jatka hauduttamista vielä 10 minuuttia. Tarjoa broileripannu keitetyn basmatiriisin ja salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA