Broileripyörykät ja dippi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää kanaa, sisältää sitrusta, välipala, lisäkkeet, laktoositon, gluteeniton, pihvit ja pyörykät

Broileripyörykät ja dippi

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Mureketaikina
  • 1 kpl
    sipuli
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 dl
    maissihiutaleita
  • 400 g
    broilerin jauhelihaa
  • 1
    muna
  • 1 prk
    Valio dippi & kastike jogurttia mango ja curry
  • 0 tl
    suolaa
  • Panerointi
  • 2 dl
    maissihiutaleita
  • Dippikastike ja rucolapeti
  • 2 kpl
    säilykepersikan puolikasta
  • 1 rkl
    limemehua
  • 1 prk
    Valio dippi & kastike jogurttia mango ja curry
  • 100 g
    rucolan lehtiä
  • 1 dl
    lehtipersiljaa
 

Ohjeet

Kurkkaa ensin hauska video:

https://youtu.be/JaJyUIRHLe8

Hienonna ja kuullota sipuli Oivariini rasvassa pannulla.

Murskaa maissihiutaleet kulhossa tai esim. pakastepussissa käsin painelemalla.

Sekoita murekemassan ainekset keskenään. Anna turvota 15 min.

Pyöritä kylmällä vedellä kostutetuin käsin 12 isoa pyörykkää. Paneroi ne pyörittämällä pyörykät murskatuissa maissihiutaleissa. Nosta leivinpaperille uunipellille.

Paista uunin yläosassa 200 asteessa 15 min. Valmista sillä aikaa dippikastike ja rucolapeti.

Leikkaa persikka pieniksi kuutioiksi. Lisää ne ja limemehu jogurttiin.

Huuhtele ja kuivaa rucola. Riivi persiljan lehdet. Levitä laakealle tarjoilulautaselle.

Nosta pyörykät rucolapedille. Valuta osa dippikastikkeesta pyöryköille ja salaatille. Tarjoa loppu dippikastike erikseen.