Broileritaskut pinaatti-pistaasitäytteellä
Tykkäämiset
16 6
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Broileritaskut pinaatti-pistaasitäytteellä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 4 rkl
    Flora Culinessea
  • 50 g
    pähkinöitä
  • 1 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 4 kpl
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 1 l
    tuoretta pinaattia
  • 1 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 0.5 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    aromisuolaa (Aromat)
  • 0.5 dl
    vettä
 

Ohjeet

Huuhtele, kuivaa ja suikaloi pinaatinlehdet. Kuori ja hienonna (pistaasi)pähkinät. Pehmennä pinaatti Flora Culinessessa paistinpannulla. Lisää hienonnettu basilika, Flora Ruoka, hienonnetut pähkinät, mustapippuri ja aromisuola. Kuumenna seos. Lisää kiehuvaan pinaattiseokseen suuruste samalla sekoittaen. Keitä noin minuutti ja siirrä pannu sivuun. Tee jokaisen broilerifileeseen kapeateräisellä veitsellä viilto, joka ulottuu fileen kapeammasta päästä toiseen päähän asti. Täytä fileet pinaattiseoksella isoaukkoista pursotinta apuna käyttäen ja sulje viiltoaukko hammastikulla. Ruskista fileet pannulla Flora Culinessessa (2 rkl) ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Lisää vesi vuoan pohjalle. Kypsennä 175 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia. Tarjoa broileritaskut tomaattikastikkeen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA