Burgundinpata
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, pannulla, uunissa, pidemmän kaavan mukaan, paistokset, nauta, liha, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Burgundinpata

7:lle hengelle
Varaa aikaa

Lisää

Ainesosat

  • suolaa ja mustapippuria
  • rypsiöljyä
  • 5 dl
    punaviiniä
  • 5
    siivua pekonia
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 10
    oksaa tuoretta timjamia
  • 1.5 kg
    Naudan paistia
 

Ohjeet

Leikkaa naudan paisti isoiksi kuutioiksi. Ruskista hienonnettu pekoni padassa ja lisää mukaan naudanpaistipalat. Jatka ruskistamista vielä hetki ja ripottele päälle vehnäjauhot. Pyöräytä lihoja muutaman kerran ja lisää mukaan viini, suolaa ja mustapippuria. Laita pata hautumaan uuniin 150 asteeseen noin 3-4 tunniksi. Lisää lopuksi mukaan tuoretta timjamia. Tarjoile pata esimerkiksi perunamuhennoksen kanssa.