Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Possu-nuudelivokki
4 annosta

” Vokkiin sopii lihasuikaleiden tilalle myös jauheliha tai nyhtökaura.
Ainesosat
-
1 paketti(400 g) porsaanlihasuikaleita
-
1 rklöljyä
-
2porkkanaa
-
250 gkiinankaalia
-
1paprika
-
1 pussi(200 g) vihreitä pakastepapuja
-
2valkosipulinkynttä
-
25 gtuoretta inkivääriä
-
1 ripausrouhittua mustapippuria
-
1 tlsuolaa
- Kastike
-
3 rklvettä
-
1.5 rklsoijakastiketta
-
1 rkltomaattisosetta
-
1 rklruokokidesokeria
-
1 tlmaissitärkkelysjauhoja
- Lisäksi
-
250 gnuudeleita
Ohjeet
Kuori ja pilko porkkanat. Kääntele jäisiä papuja ja porkkanoita kuumalla pannulla kunnes neste haihtuu pavuista ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali ja paloittele paprika. Lisää puolet öljystä ja kiinankaali sekä paprika pannulle. Paista hetki. Kaada kasvikset syrjään odottamaan. Lisää pannulle loppu öljy ja ruskista possusuikaleet. Lisää joukkoon raastetut valkosipulinkynnet ja inkivääri. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää pannulle. Pane nuudelit pehmenemään kiehuvaan veteen. Valuta nuudelit ja lisää kasvisten kanssa vokkiin. Kuumenna ja kääntele ainekset sekaisin.
© SOK