Cappuccinojuustokakku
Tykkäämiset
4 4
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pannulla, kylmänä, leivonnaiset, makeat leivonnaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Cappuccinojuustokakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 75 g
    margariinia
  • 1 tl
    kanelia
  • 200 g
    digestiivikeksejä
  • Täyte
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 pussia
    cappuccino-pikakahvijauhetta (á 12g)
  • 3 rkl
    vettä
  • 200 g
    vaniljarahkaa (1 prk)
  • 4
    kananmunaa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • Koristeeksi
  • 0
    kaakaojauhetta
 

Ohjeet

PohjaJauha keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu margariini ja kaneli. Voitele irtopohjavuoan (24 cm) reunat. Leikkaa leivinpaperista pyöreä pala vuoan pohjalle. Painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. Anna pohjan kovettua jääkaapissa täytteen teon ajan. TäyteNotkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon rahka ja puolet sokerista (1 dl). Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Liuota pikakahvijauhe kuumaan veteen ja lisää vatkaten keltuaisten kanssa tuorejuustoseokseen. Vatkaa valkuaiset ja loppu sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahto muutamassa erässä varovaisesti nostellen tuorejuustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 175-asteisen uunin alatasolle noin tunnin ajan. Peitä kakku paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu. Nosta kakku jäähtymään. Paistuessaan kakku kohoaa ja pinta hieman repeää, mutta jäähtyessään kakku laskeutuu. Nosta kakku vuoassa jääkaappiin vähintään 4 tunniksi. Irrota vuoka. Poista leivinpaperi ja nosta kakku tarjoiluvadille. KoristeeksiSiivilöi pinnalle kaakaojauhetta. Paistolämpötila 175Paistoaika noin 1 tunti

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA