Capuccino-suklaakakku
Tykkäämiset
18 5
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, uunissa, kylmänä, leivonnaiset, makeat leivonnaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Capuccino-suklaakakku

14:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 3
    kananmunaa
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 3 rkl
    kaakaojauhetta
  • 200 g
    margariinia
  • 100 g
    tummaa suklaata rouhittuna
  • 2 pussia
    (à 12 g) capuccino-pikakahvijauhetta
  • 3 rkl
    maitoa
  • Kuorrutus:
  • 1 pussi
    (12 g) capuccino pikakahvijauhetta
  • 2 rkl
    appelsiinimehua tai vettä
  • 3 dl
    tomusokeria
 

Ohjeet

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lämmitä maitoa hieman esim. mikrossa ja sekoita joukkoon kaksi pussia cappuccinojauhetta. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia aineita ja cappuccinoseosta. Sekoita joukkoon suklaa. Sekoita tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 l:n kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa, alatasolla noin 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla. Anna kakun jäähtyä ritilällä ennen kumoamista. Sekoita kulhossa cappuccinojauhe ja tomusokeri ja lisää joukkoon hieman lämmitetty mehu tai vesi. Sekoita tasaiseksi. Valuta kuorrutus jäähtyneen kakun pinnalle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA