Carbonara-kesäkurpitsavuoka
Tykkäämiset
6 4
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, sika, liha, pasta, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Carbonara-kesäkurpitsavuoka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 300 g
    pastaa, esim. farfalle
  • 1
    sipuli
  • 1
    kesäkurpitsa
  • 1 paketti
    pekonia (170 g)
  • 1 dl
    maitoa
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa pieniksi paloiksi. Paahda kesäkurpitsapaloja kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta kesäkurpitsat pannulta syrjään. Hienonna pekoni ja paahda kuivalla pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon sipulit ja anna hetken pehmetä. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat ja mausta seos rouhitulla mustapippurilla. Valuta pasta ja kaada kerroksittain voideltuun uunivuokaan pekoni-kesäkurpitsaseoksen kanssa. Sekoita kulhossa munat, kerma, maito, juustoraaste ja suola keskenään. Valuta munaseos vuokaan ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes munaseos on täysin hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä. Paistolämpötila 200 astetta. Paistoaika noin 20 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA