Carpaccioleivät
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, sokeriton, omenaton, munaton, suolaiset leivonaiset, aamiainen / välipala

Carpaccioleivät

4 annosta

 

Carpaccio on yleensä raakaa naudanlihaa, joka leikataan ohuenohuiksi siivuiksi. Lihan päälle lorautetaan öljyä.

Lisää

Ainesosat

  • 4
    isoa viipaletta vaaleaa leipää
  • 1
    oliiviöljyä
  • 200 g
    naudan sisäfileetä
  • 1
    mustapippuria myllystä
  • 1
    sitruunamehua
  • 50 g
    parmesaanijuustoa
  • 1
    rucolaa ja/tai basilikaa
  • 2 rkl
    ranskankermaa tai majoneesia
  • 0.5
    valkosipulinkynttä
  • 1
    kapriksia
  • 1
    hiutalesuolaa
 

Ohjeet

Pakasta sisäfilee etukäteen.

Paahda leivät joko kuivalla pannulla tai paahtimessa. Puolita viipaleet ja valuta päälle vähän öljyä. Leikkaa jäinen liha ohuen ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle.

Lisää lihan päälle öljyä, suolaa, pippuria ja tilkka sitruunamehua. Leikkaa päälle lastuja parmesaanista. Lisää päälle nokare murskatulla valkosipulilla maustettua ranskankermaa tai majoneesia. Koristele kapriksilla, basilikan ja/tai rucolan lehdillä.