Carpo - Paahdettu leipäpasta à la Henri Alén
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

nopea, helppo

Carpo - Paahdettu leipäpasta à la Henri Alén

4:lle hengelle
Nopea
Helppo

 

Kuva: habanerokitchen.com, @Qulinaristi

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    De Cecco spagettia
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 0
    Pala pun. Chiliä
  • 3 dl
    ranskanleipää muruina
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 0
    Basilikaa
 

Ohjeet

1. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen ja ajasta 13min tasan! Sitten pannu lämpiämään..

2. Murskaa valkosip. ja hienonna chili. Laita öljyyn pannulle ja kuullota. ÄLÄ POLTA!! lisää mukaan ranskanleivän muruset ja sekoita

3. Paista seos kunnes leipä on hieman rapeaa ja kaada puolet seoksesta talouspaperin päälle valumaan. Hienonna basilika.

4. Nyt on pasta kypsää. Valuta se ja viskaa loppujen leipämurujen päälle pannulle. Lisää basilika ja mausta suolalla ja pippurilla.

5. Sekoita kunnolla ja jaa lautasille. Ripottele loput murut päälle, ja raasta ankarasti parmesania mukaan. Setti valmis. #avot #carpo