Chili Con Carne
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

keskitaso, varaa aikaa, pataruoka

Chili Con Carne

4:lle hengelle
Varaa aikaa
Keskitaso

 

Tällä reseptillä onnistuu varmasti ja tulee super hyvää, yhdistän usein villiriisin tämän kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    jauhelihaa
  • 2 kpl
    keskikokoinen sipuli
  • 2 kpl
    murskattu valkosipulin kynsi
  • 1 kpl
    chiliä
  • 1 kpl
    hienoksi raastettua porkkanaa
  • 1 prk
    ruskeita papuja
  • 1 kpl
    vihreää paprikaa
  • 3 kpl
    tomaattia
  • 100 g
    tomaattipyreetä
  • 2 kpl
    laakerinlehteä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl
    vettä
  • Lisukkeeksi
  • villiriisiä
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta porkkana ja pilko paprika

Kuumenna korkealaitaisessa pannussa oliiviöljyä ja kuullota siinä sipulit sekä raaste.

Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.

Lisää paprika, tomaatit, tomaattipyree sekä chili ja sekoita seos tasaiseksi.

Hauduta hetki.

Lisää sitten pavut, loput mausteet ja vesi. Anna chilin hautua miedolla lämmöllä 1-2 tuntia.

Lisukkeeksi keitin vierelle villiriisiä paketin mukaan