Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
1
0
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
pataruoka, varaa aikaa, keskitaso
Chili Con Carne
4:lle hengelle
Varaa aikaa
Keskitaso
” Tällä reseptillä onnistuu varmasti ja tulee super hyvää, yhdistän usein villiriisin tämän kanssa.
Lisää
Ainesosat
-
400 gjauhelihaa
-
2 kplkeskikokoinen sipuli
-
2 kplmurskattu valkosipulin kynsi
-
1 kplchiliä
-
1 kplhienoksi raastettua porkkanaa
-
1 prkruskeita papuja
-
1 kplvihreää paprikaa
-
3 kpltomaattia
-
100 gtomaattipyreetä
-
2 kpllaakerinlehteä
-
suolaa
-
mustapippuria
-
2 dlvettä
- Lisukkeeksi
-
villiriisiä
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta porkkana ja pilko paprika
Kuumenna korkealaitaisessa pannussa oliiviöljyä ja kuullota siinä sipulit sekä raaste.
Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.
Lisää paprika, tomaatit, tomaattipyree sekä chili ja sekoita seos tasaiseksi.
Hauduta hetki.
Lisää sitten pavut, loput mausteet ja vesi. Anna chilin hautua miedolla lämmöllä 1-2 tuntia.
Lisukkeeksi keitin vierelle villiriisiä paketin mukaan