Chilillä ja inkiväärillä terävöitetyt hölskytyskurkut
Tykkäämiset
8 0
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, kylmänä, ei eläinpohjainen, kasvisruoka, kevyt, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton

Chilillä ja inkiväärillä terävöitetyt hölskytyskurkut

6:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1
    kurkku
  • Liemi
  • 1 dl
    vettä
  • 1 rkl
    hienoksi suikaloitua tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl
    väkiviinaetikkaa
  • 2 rkl
    (ruokokide)sokeria
  • 0.5
    punaista chiliä
  • 0.5 dl
    silputtua tuoretta tilliä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele kurkku ja viipaloi se ohueksi. Valmista liemi. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Yhdistä kannellisessa purkissa kaikki liemiainekset. Lisää kurkkuviipaleet. Sulje purkki tiiviisti ja hölskyttele kurkkuviipaleita voimakkaasti hetki, jotta makuaineet sekoittuvat tasaisesti. Kurkkuviipaleet saavat mielellään vetäytyä viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai sellaisenaan leivän päällä.