Chilimarinoitu uunifilee
Tykkäämiset
277 59
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, nauta, liha, vaikea, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Chilimarinoitu uunifilee

6:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 kg
    porsaan ulkofileetä
  • Chilimarinadi:
  • 3 rkl
    chilikastiketta
  • 3 rkl
    soijaa
  • 3 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    fariinisokeria
  • 2
    murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 tl
    raastettua tuoretta inkivääriä
  • Sinappi-kermakastike:
  • 3 rkl
    makeaa omenahilloa
  • 2 dl
    paistolientä
  • 2 rkl
    sinappia
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 2 rkl
    vaaleaa kastikesuurusta
 

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön tuntia aikaisemmin. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta filee marinadiainesten kanssa reiluun, kaksinkertaiseen pakastepussiin. Sulje pussi ja nosta liha jääkaappiin marinoitumaan vähintään 4 tunniksi tai yön yli. Nosta filee uunivuokaan rasvapuoli ylöspäin. Paina lihamittari fileen paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 125 asteisessa uunissa 1 1/2?2 tuntia, tai kunnes sisälämpötila näyttää 77?80 astetta. Peitä liha foliolla ja ota vuokaan valunut liemi kastikkeeseen. Kiehauta kastikkeen ainekset ja suurusta kastikesuuruksella.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA